Atletizm Milli Kampında 3 Erdek'li

Atletizm Milli Kampında 3 Erdek

2020 Olimpiyatları İçin Kamplar Bütün Hızıyla Devam ediyor

Atletizm Federasyonu’nun  geleceğin şampiyonlarını hazırlamak, atletizmde Türkiye’yi  2016   ve 2020 olimpiyatlarında temsil edecek sporcuları belirlemek amacı ile başlatılan olimpik Hazırlık Kampları çeşitli illerde devam ediyor.

Kampın İstanbul ayağına Erdek ten Milli Antrenörü Niyazi GÜLHAN ile birlikte 3 sporcu katıldı..

Devam etmekte olan Olimpik Hazırlık Kampına ziyarette bulunan Federasyon Başkanı Fatih Çintimar sporcu ve antrenörlerle toplantı düzenleyerek ”Açılan kampların amaçlarını ve çalışma düzenleri” hakkında bilgiler verdi. 2016 ve 2020 Olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek sporcuların şu anda kamplarda bulunan sporculardan teşkil edileceği ve bunun için sporcularımızın azimle çalışmaları gerektiği söyleyen Federasyon Başkanı Fatih Çintimar ”sporcuların her zaman yanında olduklarını ve bütün imkanları sunduklarını” söyledi.

Erdek ilçesinde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan, aynı zamanda da Milli Takım Antrenörlüğü yapan Niyazi GÜLHAN ile de sohbet eden Federasyon Başkanı Sn. Fatih ÇİNTIMAR, Gülhan’dan Erdek ve sporcuları hakkında bilgi alarak Erdek’te atletizmi belli bir noktaya getirdiği için Gülhan ‘a teşekkür etti.

Milli Takım Antrenörü Gülhan; “zor şartlarda mücadele ederek bir noktaya geldiklerini, bu noktaya gelirken bize destek olan Sayın Kaymakamımız Mustafa Demirelli’yi, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer CEYLAN’ı, aileleri, sporcuların eğitimlerini gördükleri okul müdürlerini ve öğretmenlerini unutmamak gerekir. Bir bütün olunduğu sürece daha güzel başarılar kaçınılmaz olacaktır” dedi.



ERDEKSPORSEVERLER
2.02.2015 17:40:29
Niyazi Hocayı ve sporcularını kutluyoruz. erdek gibi küçücük bir ilçeden şampiyonlar çıkarıp, Olimpiyat kamplarına 3 tane sporcu yetiştiren Niyazi hocaya bütün erdek sahip çıkmalı, destek olmalı. söylenecek fazla bişey yok herşey ortada. alkış, alkış, alkış

  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli